avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionat de boala - cancer vezical operat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionat de boala - cancer vezical operat

Sunt operat de cancer vezical din anul 2008 (de doua ori) si pensionat din 2009.
Cat timp pot beneficia de pensie de boala ? Medicul de la comisia de pensionare mi-a aratat un art. din monitorul oficial (nu stiu Lege sau OG ) stabilite de Guvernul Boc prin care se stipuleaza ca daca nu am recidivat adica operat (sau ghinion nu am murit) dupa cinci ani nu mai beneficiez de pensie, iar la ultimul termen al comisiei (05.08.2013) ma trecut de la gr.2 la 3 si am piedut la pensie de la 586 lei sa redus la 409 lei (40%), si mia spus ca de la anul nu mai beneficiez de pensie .

Alte discuții în legătură

Helppp pensie de boala marinela43 marinela43 Sunt în pensie de boala de când aveam 29 de ani datorita unor probleme grave de sănătate. In cursul anului 2001 la a doua intervenție chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala marinela43 marinela43 Sunt în pensie de boala de când aveam 29 de ani datorita unor probleme grave de sănătate. In cursul anului 2001 la a doua intervenție chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru soție Clau_jami Clau_jami Buna Ziua Tatăl meu a decedat pe 12 August anul acesta la vârsta de 58 de ani A fost operat de cancer pulmonar acum mai bine de 3 ani si dupa un an ... (vezi toată discuția)