avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radierea masinii, neplatirea impozitului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radierea masinii, neplatirea impozitului

buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la adresa postala din spania mia venit plicuri sa platesc impozitul la masina acolo nefiind radiata de acum 7 ani cand am cumparato am fost si am radiato de acolo anul acesta dar mia zis ca trebuie sa platesc impozitul pentru pentru ani trecuti daca nu o sami opreasca din salariu.. dar eu nu lucrez acolo ,iam explicat ca masina a fost a fost inmatriculata in romania chiar in acelasi an in care am aduso in tara si am inmatriculato ,odata inmatriculata masina in romania nu trebuiea sa se radieze automat din spania ??? de ce mia venit plicuri sa mai platesc impozit acolo 7 ani la rand masina fiind inmatriculata in romania ce se intampla daca nu platesc impozitul pentru acei 7 ani cat a fost neradiata in spania ???

Alte discuții în legătură

Masina declarata furata dar inregistrata florinn83 florinn83 eu am facut schimb cu un baiat de la bihor care lam gasit pe autovit ....iam dat un BMW 2002 si o diferenta de bani ...si mia dat un MERCEDES E280 an 2006 cu ... (vezi toată discuția)
Masina radiata din financiar si circulatie ContSters253087 ContSters253087 Sunt nou pe acest forum dar am mare nevoie de un sfat,vreau sami achizitionez o masina proprietarul mia spus ca a radiato din financiar si din circulatie ca sa ... (vezi toată discuția)
Cum scot masina din.finante Salupe1 Salupe1 Salutare la toti,am o nelămurire si nu stiu unde si ce sa mai fac,am vandut o masina anul trecut,am făcut actul de vanzare/cumparare,fisa tot,am fost la ... (vezi toată discuția)