Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament autentic legal din punct de vedere juridic

Buna ziua,

Am si eu nevoie de un sfat, am doi copii unul din afara casatoriei(A) si unul(B) din casatoria cu sotia mea care a murit in urma cu ceva timp. Cu baiatul meu din afara casatoriei(A) nu tin legatura nu am discutat niciodata si nici nu stiu nimic despre el, in schimb celalalt copil(B) locuieste cu mine, ma ajuta ma intretine mai exact si avem o relatie foarte buna. As vrea sa la un testament legal din punct de vedere juridic prin care copilului rezultat in afara casatoriei sa ii las atat cat i se cuvine legal(A), iar lui B copilul care are grija de mine sa ii ramana restul. Cum pot face acest lucru? Mentionez ca nu stiu nimic despre copilul A, numa numele i-l stiu.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 10:21, 20 Martie 2014
Trebuie sa luati legatura cu un notar in vederea intocmirii acestui testament.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
Ofelia Teodorescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament senseishogun senseishogun tatal decedat are un copil dintr-o casatoria legala si un altul dinainte de a se casatori,evident cu o alta persoana decit sotia din momentul decesului.Am ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager hotoi hotoi Buna ziua, am o intrebare.. O persoana varstnica,ce are doi copii, incheie un contract de intretinere cu unul din copii, fara a-l instiinta si pe celalalt. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dezmoșteni copilul din prima căsătorie? rezolvă o convenție matrimonială această problemă? dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un coleg care are urmatoarea problema Este casatorit legitim cu o doamna , iar inainte de aceasta a fost casatorit si in urma partajului a ... (vezi toată discuția)