avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa - imobil nefinalizat
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa - imobil nefinalizat

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament prin intermediul programului Prima Casa 4 (prin CEC Bank). Apartamentul se afla intr-un imobil in curs de finalizare (va fi gata in mai putin de o luna; in momentul de fata, se lucreaza la finisaje: gresie, faianta, parchet samd). Banca ne solicita, printre altele, un proces verbal de predare-primire. Dezvoltatorul are acest proces-verbal, insa este redactat cu obiectiuni, constructia nefiind finalizata (dateaza din septembrie 2013).
Intrebarea mea este: putem primi creditul in aceasta situatie sau avem nevoie de acest proces-verbal fara obiectiuni? Mentionez ca dorim sa aplicam pentru plafonul maxim pentru locuinte noi (66.500 EUR).

Alte discuții în legătură

Multiple defecte in apartament nou Ionel_apa Ionel_apa Am cumparat un apartament de la un dezvoltator si l-am platit cand era inca la rosu. Cand am intrat in posesia lui (nu am locuit in tara in perioada ... (vezi toată discuția)
Finalizare promisiune vanzare-cumparare imobil in constructie sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua Mama me si eu am semnat o promisiune de vanzare-cumparare imobil in constructie. (la notar) Finalizarea imobilului este 1 martie 2018. Cladirea ... (vezi toată discuția)
Calcul valoare impozabila constructie noua neterminata. dodoambra dodoambra Va salut Am o problema. Am construit o casa ( de fapt \"extindere si mansardare\" la o constructie veche). Autorizatia de constructie am avut-o in anul 2014 ... (vezi toată discuția)