avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere cheltuieli combustibil la ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere cheltuieli combustibil la ONG

Subiect: Deducere cheltuieli combustibil la ONG
am infintat o asociatie non profit in scopul de a ajuta copii cu dizabilitati(am si eu o fetita cu tetrapareza) si as dori sa stiu cum si in ce procent se deconteaza cheltuielile cu combustibilul si ce documente justificative imi trebuie pentru acest lucru (am contract de comodat pentru masina)?


Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli combustibil la ong silviu7925 silviu7925 am infintat o asociatie non profit in scopul de a ajuta copii cu dizabilitati(am si eu o fetita cu tetrapareza) si as dori sa stiu cum si in ce procent se ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare 20% din impozitul pe profit silviu7925 silviu7925 am o asociatie non profit pentri intrajutorarea copiilor cu dizabilitati (si eu am o fetita cu tetrapareza spastica).pana la ce data firmele doritoare pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot cheltui bani stransi in contul unui ong predescumugurel predescumugurel Am un baietel de 7 ani care are diagnosticul tetrapareza spastica si epilepsie simptomatica ,motiv petru care anul acesta am infintat un ong. Statutul ong este ... (vezi toată discuția)