avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere Penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere Penala

Buna Seara,in data de 08.03.2014 , am cumparat un host.Acest host mi-a fost 'hackerit' si am trimis email la firma de hosting pentru ca asa mi-au zis ei ca nu lucreaza pe messenger.Eu aveam cont la ei pe site ca sa pot modifica produsul.Hacker-ul a modificat si acest cont(email + parola).Cand am platit host am folosit PayPal.PayPal are o optiune prin care daca nu primesti ceea ce ai cumparat poti face rambursare.Am facut rambursare si ei au aprobat acest lucru. Pe messenger ei au zis ca au facut plangere pentru inselaciune deoarece am facut acest lucru.Eu am facut rambursare pentru ca chiar si cand l-am comandat hostul nu am primit ce am comandat.

Pot sa fac ceva impotriva acelei plangeri de inselaciune?

[Editat - pe forum discutam spete, nu persoane fizice sau juridice. Multumesc anticipat pentru intelegere]
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Inselaciune la achizitionarea unui joc online gurauflorin gurauflorin Pe un site se pot crea jocuri cu bani prin diverse metode..prin comanda telefonica si cont pay-pal,cand il creezi iti spune ca poti castiga bani reali din acel ... (vezi toată discuția)
Plata online Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Buna Ziua Am magazin online. Nu este popular metoda de a plati online produsele cumparate ,ci prin ramburs. Cum sa incurajez clientii ? Cum ocolesc ... (vezi toată discuția)