avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Renta viagera pentru merite deosebite
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Renta viagera pentru merite deosebite


Buna ziua. Care este modalitate legala prin care se poate acorda renta viagera ca recompensa pentru eforturile si meritele deosebite depuse de un profesor membru fondator? Acestuia i-a incetat contractul de munca, a iesit la pensie si se doreste sa i se acorde renta viagera pentru merite deosebite. Ce forma juridica trebuie sa imbrace aceasta? Se platesc contributii la stat si care sunt acestea? Daca se poate sa ma ajutati cu un model in acest sens. Va multumesc!


Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Renta viagera pentru merite deosebite herminaida herminaida Buna ziua. care este modalitate legala prin care se poate acorda renta viagera ca recompensa pentru eforturile si meritele deosebite depuse de un profesor ... (vezi toată discuția)
Urgent transfer de proprietate andr_georgi andr_georgi ce act juridic trebuie sa inchei daca vreau sa transfer dreptul de proprietate asupra unei suprafete de teren in schimbul unei prestatii lunare. (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu renta viagera mare gosco mare gosco care sunt prevederile unui contract de vanzare-cumpare cu renta viagera si care sunt persoanele intre care se poate incheia un asemenea contract (vezi toată discuția)