avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amendã penalã plãtitã parțial. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amendã penalã plãtitã parțial. Consecințe?

Am o amendă penală de 2000 lei eșalonată la plată în tranșe lunare de 100 lei prin sentință penală rămasă definitivă la 19 martie 2013. Din ea am reușit să achit 600 lei corespunzător lunilor: aprilie, mai, iulie, august, septembrie și octombrie 2006. Au rămas neachitate tranșele lunilor iunie, noiembrie și decembrie 2013 plus ratele lunilor ianuarie, februarie și martie (putem pune și aprilie 2014) + restul tranșelor care urmează la plată. Pe 17 aprilie 2014 am termen pentru transformarea amenzii penale. Dacă achit 700 lei aferent ratelor restante pot cere suspendarea procesului sau trebuie să achit restul amenzii de 1400 lei integral?

Alte discuții în legătură

Calculul restantelor la intretinere... justificare petruta7 petruta7 BUNA ZIUA.Am primit acesta instiintare de la administratorul blocului...suma restanta la intretinere. As dori sa stiu daca aceste penalizari care se pun sunt ... (vezi toată discuția)
Penalitati la penalitati ? minitehnicus minitehnicus Va rog sa-mi spuneti daca este normal sa se aplice penalitati la penalitati. Am achitat ,de ex. 1000 lei si pe verso la chitanta mi se scrie ca am achitat ... (vezi toată discuția)
Pot evita rezilierea contractului de credit? ancatirim ancatirim Buna ziua Am luat un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei in august 2008 pe o perioada de 10 ani. Pana in decembrie 2010 am achitat ratele. ... (vezi toată discuția)