Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tarif acces SEAP

Buna ziua
Am o problema serioasa.
Sunt conducatorul unei unitati de invatamant.
In martie 2008 scoala s-a inregistrat pe SEAP. (atunci nu am fost eu director) si s-a derulat o licitatie cu succes.
In aprilie 2009 apare HG 370 / 2009 pentru modificarea OUG 34/2006, potrivit careia fiecare autoritate cantractatnta inregistrata trebuie sa plateasca pentru folosirea SEAP. In augus 2009 s-a emis o factura de 1785 ron.
Pe atunci, directorul economic de la inspectorat ne a zis, ca nu trebuie sa platim pentru ca nu am semnat nici un fel de contract, si HG-ul nu se alplica retroactiv.
De atunci a trecut aproape 5 ani, si acum am primit o somatie, sa platim 4500 ron pentru factura neplatita si penalitati.
Intrebarea mea este: ce sa fac in situatia asta? Somatia de plata este intemeiata si trebuie sa platesc? Pe parcursul a 4 ani de ce nu am primit nici o somatie? ( Eu cred ca decizia de plata este nefondata., in 2009 nici nu am accesat site-ul SEAP,
In 2011 iarasi am folosit SEAP-l pentru o licitatie, si nu trebuia sa platim.
Munltumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata tarif acces conf hg 370/2009 duncacristian duncacristian Poate ma ajutati si pe mine : am primit o decizie si o factura in cuntum de 1500 lei +TVA de la ASSI, pentru \"tarif acces in SEAP, semestrul 2 -2009\".Am ... (vezi toată discuția)
Hg 1660/2006 Ionescu15 Ionescu15 Ma intereseaza enuntul initial al art. 64,65,66 al acestui HG ca ulterior au fost abrogate!!! Cu deosebita stima!!! (vezi toată discuția)
Plati seap lenu_ro lenu_ro rog lamurire! in august 2007 societatea noastra a fost inscrisa in sistemul SEAP ca autoritate contractanta pentru achizitionarea de lucrari. anunturile au ... (vezi toată discuția)