avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce este descris in anexa 5 si 6, pentru titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce este descris in anexa 5 si 6, pentru titlu de proprietate a unui teren intravilan cu constructii

imi poate spune cineva ce reiese din anexa 5 si 6 ,existente la registrul agricol de la primarie?am solicitat aceste documente iar functionarul primariei a refuzat categoric eliberarea acestora. este normal ca proprietar sa nu primesc aceste documente? cum pot proceda in cazul acesta? multumesc

Alte discuții în legătură

Emitere copii de pe anexa 1 si 2 catre un neproprietar ContSters455690 ContSters455690 Buna seara! Sunt functionar public la o primarie si zilele trecute am primit o cerere pentru emiterea unor copii serox de pe Anexele 1 si 2- documentatii ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Extrase cf vs registrul agricol stefanoliviu stefanoliviu V-as solicita parerile vis a vis de urmatoarele: * daca diferentele de evidenta intre Registru Agricol al unei primarii si cele ale Oficiului de Cadastru si ... (vezi toată discuția)