avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatii

Buna ziua,
Doresc sa infiintez o editura ca PFA si ma gandesc sa incep prin a face o oarecare reclama acestei edituri, donand cu titlu gratuit (afisand pe internet) o anume carte pentru care voi dobandi mai intai dreptul de autor (copyright-ul). Intrebare: pot primi apoi donatii de la beneficiarii donatiei mele, în contul editurii-PFA, sau, ca alternativa, pot sa primesc aceste donatii intr-un cont personal? Care sunt reglementarile juridice actuale (legi, hotarari, ordonante) privitor la donatii?

Alte discuții în legătură

Pfa poate primi donatii? FiliposConstantin FiliposConstantin Raspundeti-mi va rog la acesta nelamurire: Daca sunt PFA, pot primi donatii? Sau, ca alternativa, pot sa primesc aceste donatii intr-un cont personal, chiar ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Furnizare proprie DragomirMihai DragomirMihai Buna seara, Primul lucru care trebuie sa-l stiti este ca inca sunt minor. Pe viitor vreau sa deschid un site dar, inainte de aceasta vreau sa ma asigur ca nu ... (vezi toată discuția)