avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis suspendat

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la un permis auto suspendat avand dosar penal pe rol si care la fiecare termen primeste amanare. mentionez ca dosarul este pentru conducere avand permisul suspendat. Intrebare mea este: pot redobandi permisul pana la pronuntarea hotararii definitive a instantei? Si daca da , cum trebuie sa procedez? Cu mii de multumiri, Ana Maria
Puteti solicita la instanta dar nu cred sa va prelungeasca dreptul de a conduce avand in vedere ca dovada pe care o aveti este fara drept de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat sau anulat Ionuț123 sa bin Ionuț123 sa bin Am fost oprit de un echipaj de politie avan o concentrație de alcoolemie de 0.64 alcoolemie pur în aerul expirat.de trei săptămâni nu știu nimic..mi se ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,60 in aerul expirat (măsurat cu alcooltest) Fănuș 000 Fănuș 000 Dacă am consumat băuturi alcoolice de la ora 10:00 pana la ora 16:30 si la ora 20:00am fost testat cu alcooltest si a ieșit 0,60 in aerul expirat?Cat poate ... (vezi toată discuția)
In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul ... cyan cyan In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul in perioada de suspendare a dreptului de a conduce se elibereaza dovada inlocuitoare cu ... (vezi toată discuția)