Duca Oana 
	    	Avocat

Duca Oana 
	    	Avocat	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Danut2397	                   

Buna ziua!Am fost prins baut la volan 0.61 in aerul respirat.Politistul mia zis ca ma pot duce la instansta sa fac cerere ca sa mi se dea dovada de ... (vezi toată discuția)
	                    Danut2397	                   

Buna ziua!Am fost prins baut la volan 0.61 in aerul respirat.Politistul mia zis ca ma pot duce la instansta sa fac cerere ca sa mi se dea dovada de ... (vezi toată discuția)

Cristiancsl	                   

Buna ziua !
In data de 25.05.2014 , ( de ziua mea ) , am fost oprit de catre un agent de circulatie pe cheiul Dambovitei , moment in care mi sa pus aparatul ... (vezi toată discuția)
	                    Cristiancsl	                   

Buna ziua !
In data de 25.05.2014 , ( de ziua mea ) , am fost oprit de catre un agent de circulatie pe cheiul Dambovitei , moment in care mi sa pus aparatul ... (vezi toată discuția)

razzu	                   

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: am fost implicat acum o luna intr-un accident rutier- eram pe un drum principal in oras si m-am ... (vezi toată discuția)
	                    razzu	                   

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: am fost implicat acum o luna intr-un accident rutier- eram pe un drum principal in oras si m-am ... (vezi toată discuția)