gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

anabebe 
	    	Utilizator

anabebe 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 anabebe 
	    	Utilizator

anabebe 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Kmy kmy	                   

Buna ziua ! Dupa o casnicie de 15 ani,am ajuns la  partaj.Am locuit in apartamentul sotului(bun propiu al lui) si am facut impreuna imprumuturi in banca,bani ... (vezi toată discuția)
	                    Kmy kmy	                   

Buna ziua ! Dupa o casnicie de 15 ani,am ajuns la  partaj.Am locuit in apartamentul sotului(bun propiu al lui) si am facut impreuna imprumuturi in banca,bani ... (vezi toată discuția)

flurryorama	                   

Ce se intampla dupa divort cu bunurile achizitionate in leasing, la care mai sunt rate de achitat? Contractul de leasing este pe numele unuia dintre soti dar ... (vezi toată discuția)
	                    flurryorama	                   

Ce se intampla dupa divort cu bunurile achizitionate in leasing, la care mai sunt rate de achitat? Contractul de leasing este pe numele unuia dintre soti dar ... (vezi toată discuția)

gyna60	                   

Va rog cu un raspuns in urmatoarea situatie....fostul sot a introdus actiunea de partaj avand ca subiect locuinta ap de 3 camere si o garsoniera(de fapt cred ... (vezi toată discuția)
	                    gyna60	                   

Va rog cu un raspuns in urmatoarea situatie....fostul sot a introdus actiunea de partaj avand ca subiect locuinta ap de 3 camere si o garsoniera(de fapt cred ... (vezi toată discuția)