avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR ptr. functie director productie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR ptr. functie director productie

Buna ziua,

Ma intereseaza daca un angajat cu studii medii poate ocupa postul de director sau manager productie si care este codul COR aferent. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iovanca , utilizator 20:11, 14 Mai 2014
Cod COR pentru functia de Director tehnic 112024
In COR nu este prevazut un cod pentru director/manager productie.
Va multumesc mult ptr. raspuns. Si poate fi ocupata aceasta functie de un angajat cu studii medii? Mentionez ca este in domeniul privat.
Daca in regulamentul intern sau in contract colectiv de munca, daca exista, nu sunt alte prevederi si daca administratorul/ii incuviinteaza, da, se poate.
Nu exista nicun text de lege care sa prevada exact care sunt studiile necesare ocuparii unei astfel de functii.

Alte discuții în legătură

Cod cor Resurse Umane Srl Resurse Umane Srl Buna ziua, va rog , am tot cautat dar poate ca nu stiu eu sa caut, nu gasesc cod cor pt Director Productie si/sau Director Executiv... multumesc ! (vezi toată discuția)
Inregistrare functie rak0770 rak0770 Directorul meu vrea sa inregistrez un salariat cu functia de Director Tehnic/Inginer nave. Cum pot face acest lucru? (vezi toată discuția)
Incadrare conform cor pentru director productie echipament electric nimeni1 nimeni1 Stie cineva care este incadrarea corecta, conform COR pentru pozitia de director (responsabil) productie echipament electric? Nu reusesc sa identific in COR ... (vezi toată discuția)