Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Multumesc pentru raspuns! Insa, nu este bine sa depuna si plangere la politie? Si apoi cu aceste acte si cu cele deja primite de la intamplare, sa mearga la un avocat si apoi la judecatorie? De fapt, vroiam sa stim si daca gasim pe net vreun formular tip ca sa stim maine ce vom completa la politie/judecatorie.
E important sa avem rabdare si sa ascultam toate sfaturile primite, insa si timpul ne preseaza si mai ales dorinta de a rezolva o nedreptate.
Intamplarea face ca mi-e destul de cunoscuta zona. Acolo nici macar nu se parcheaza pe prima banda, cum se mai intampla pe strazile cu 2-3 benzi. Pe prima banda trece RATB-ul, e chiar o statie in dreptul cladirilor de birouri, iar mai in fata se face bretea de dreapta, care duce pe Bdul Timisoara. Orice masina care stationeaza pe aceasta banda incurca RAU circulatia, nu putintel, asa. In conditiile astea, chiar considerati ca vi s-a facut o "nedreptate", cum tot insistati sa o numiti?! Mai exact, ce a fost ilegal in faptul ca a fost ridicata o masina care incurca circulatia? Inteleg ca sunteti din provincie, dar nu cred ca trebuie sa cunosti Bucurestiul ca sa te duca mintea sa lasi masina in parcarea amenajata de la AFI, la cativa metri de locul unde avea treaba prietenul.
In orice caz, recomand si eu sa apelati la un avocat. Cel putin pana reusiti sa clarificati termene precum "nedreptate" si "ilegal". Simpla completate a unui formular nu o sa duca la rezultatul dorit (castigarea procesului).Mai trebuie sa va sustineti cauza si s-ar putea ca documentarea pe internet sa fie insuficienta.