avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Andrei1313
                      Utilizator

Andrei1313
                      Utilizator                    

Andrei1313, utilizator
 Andrei1313, utilizator                   
                 MariaMC	                   

In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
	                    MariaMC	                   

In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)

Andrei1313	                   

buna ziua, am pe 20 mai 2014 adica maine, teremen intr-un proces in care am facut contestatie executare silita pe care au pus-0 in aplicare \'\'efg retail ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei1313	                   

buna ziua, am pe 20 mai 2014 adica maine, teremen intr-un proces in care am facut contestatie executare silita pe care au pus-0 in aplicare \'\'efg retail ... (vezi toată discuția)

musati	                   

Buna seara,
Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)
	                    musati	                   

Buna seara,
Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)