buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine :
in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a achizitiona si a putea plati ratele sa imi fac un card euroline la renumitra firma efg retail services ifn.:frantic:
am facut o ''cerere de emitere card'' la angajatul altex care apare cu nume si semnatura pe acea cerere.#-o
acea cerere se spune ca a devenit contract fiindca pe spatele ei este scris cu litere foarte mici urmatoarea propozitie : CITEZ :'' conditii generale pt emiterea si utilizarea cardului euroline''
Mentionez ca pe aceasta cerere sunt scrise datele mele personale cu CNP cu tot, dar nu se vb despre nicio firma , adica cealalta parte din contract nu este stipulata cu nume de firma sau persoana de contact sau CUI, CIF etc , niciun fel de date despre cine este cealalta parte a contractului. Singurul lucru de pe contractul asta ar fi semnatura lucratorului de la altex si stampila firmei SC CREDEX FINANTARI SA
EU pot invedera instantei nulitatea absoluta a acestui document ''cerere de emitere card'' pe care firma efg retail services il numeste contract de imprumut .
Bineinteles sa cer si oprirea executarii silite pe care au impus-o acestia dupa ce am achitat produsul in 60 de rate fiind 3878, iar pe langa banii astia le-am pus pe card 6400 lei si tot sunt dator pt ca am extras de pe card 700 de lei in 2006.