avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Expertiza in partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Expertiza in partaj

sunt in partaj.s-au stabilit mai multe loturi.partea adversa cere sa se faca alte loturi in favoarea lor.ce trebuie facut?pot apoi eu sa mai cer alte loturi?pot sa mai cer sa se dea alt pret,mai mare la imobil?
Ce inseamna: sunt in partaj ?
partaj amiabil, partaj la notariat, partaj in instanta ?
proces de partaj pe rol la judecatorie
In acest caz, partajul nu se poate solutiona fara o expertiza tehnica judiciara, solicitata de parti sau dispusa din oficiu de instanta.
Puteti solicita participarea unui expert-consilier al Dvs.
Tinand cont ca nu cunoastem ce fel de bunuri se impart, pot spune doar ca in urma expertizei efectuate, expertul va stabili valoarea bunurilor, precum si modalitatea in care se pot imparti.
unde gasesc un expert consilier .mai precizez ca un expert constructor a facut o expertiza si tot el a facut lotizarile.
pt ca fostului sot nu-i convine niciun lot,avocata lui cere sa se faca alte loturi .Daca loturile facute nu-mi convin mie ,ce pot sa mai fac?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cate reexpertize se pot cere?cati experti?si de cate ori? hopeless1 hopeless1 intr-un proces in care s-a cerut de catre partea adversa un expert in constructii si nu le-a convenit expertiza ca pe urma sa ceara reexpertiza aceluiasi ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune partaj succesoral grig2008 grig2008 buna ziua ! am si eu o nelamurirea! am deschis o actiune in instanta pentru o mostenire - teren vreau sa intreb, atunci cand faci iesire din indiviziune, pe ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara - partaj bunuri comune - consecinte? anniela anniela Buna ziua, in cadrul unui dosar civil de partaj s-au desemnat doi experti pentru evaluarea bunurilor comune. Ce se intampla daca: 1. una din parti refuza sa ... (vezi toată discuția)