avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de vedere separat in AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de vedere separat in AGA

La AG a asociatilor in SRL am votat impotriva descarcarii de gestiune a administratorului si impotriva aprobarii bilantului. Am solicitat inregistrarea unui punct de vedere distinct in cadrul procesului verbal in care am aratat ca votez impotriva intrucat nu mi s-a permis consultarea actelor contabile pe parcursul anul 2013. Practic nu stiu ce a facut administratorul care este la randul lui asociat cu 60% in firma.

Administratorul asociat a refuzat includerea punctului meu de vedere in PV si, in urma amenintarilor cu violente fizice am parasit AGA inaintea redactarii hotararii si a PV, deci nu am semnat cele doua documente. Politia a spus ca nu intervine in "certurile dintre asociati".

As vrea sa imi consemnez undeva punctul de vedere. La ANAF mi-au raspuns ca nu se ocupa cu asa ceva...si nu pot include asa ceva in dosarul fiscal al firmei. E posibil sa ma adresez unei instante care sa il oblige sa consemneze punctul meu de vedere in procesl-verbal? Sa ma adresez altor autoritati? Sa trimit punctul de vedere la ANAF prin executor judecatoresc si sa-i las sa se spele pe cap cu el si cu persoanele pe care le tot protejeaza?

Trebuie sa mentionez ca am suspiciuni ca activitatea desfasurata de administrator este un pic cam la limita legii dar nu am dovezi sa ma pot adresa politiei sau altor autoritati si nu mi se permite accesul in sediul firmei. De cate ori am incercat sa fac acest lucru, a pus-o pe sotia lui sa-mi depuna plangeri la politie pentru hartuire, intrucat sediul firmei este la el acasa. Cum am spus mai sus, politia a refuzat de fiecare data sa intervina.

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2014
BVFlorina, utilizator

Alte discuții în legătură

Arhiva irina.vas irina.vas Buna ziua ! Va rog sa mi spuneti unde se pastreaza arhiva unei societati , conform legii,in cazul in care s-a facut cesionarea partilor sociale. Precizez ... (vezi toată discuția)
Reprezentant legal al persoanei juridice in proces verbal de contraventie? Amalia73 Amalia73 Buna ziua, am primit prin corespondenta un proces verbal de contraventie de la Politia Locala. Acesta este adresat firmei pe care o detin in calitate de ... (vezi toată discuția)
25000 lei pe numele administratorului-persoana fizica neranegrescu neranegrescu Fostului administrator al asociatiei de proprietari ( numita in continuare AP ) i s-a pus in vedere de catre Primarie sa renunte la functie pt. ca are 75 de ... (vezi toată discuția)