avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Informatii achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Informatii achizitie directa

Buna ziua,

Suntem un ONG, persoana juridica de drept privat, care gestionam un proiect POSDRU. Dorim sa stim daca in conditiile in care suntem beneficiari privati si ne incadram conform art.19 din OUG 34/2006 sub limita pragului valoric de 30.000 euro la procedura de achizitie directa conform Cap. II Achizitie directa din Ordinul 1120/2013, organizatia noastra trebuie sa publice anunturile de achizitie pe site-ul fonduri-ue.ro sectiunea Achizitii beneficiari privati. Multumim.

Alte discuții în legătură

Procedurã de achiziþii simplificatã pentru beneficiarii de fonduri europene din mediul privat Daniela Bolog Daniela Bolog Beneficiarii din mediul privat vor derula o procedură simplificată în cazul achiziţiilor de bunuri de peste 30.000 de euro, a celor de servicii cu o ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa pe oug 34/2006-contract cu neplatitori de tva SimanSimona SimanSimona Buna ziua, Am o nelamurire legata de achizitiile directe pe oug 34/2006. Primaria, in cadrul unui proiect posdru, achizitioneaza direct servicii si produse ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaj din fonduri minimis larrym larrym Beneficiem de aj. minimis si trebuie sa achizitionam un utilaj cu o valoare mai mare de 30.000 Euro. Care este procedura legala pt aceasta achizitie? In ... (vezi toată discuția)