avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... situatie procedurala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

situatie procedurala

Am si eu o situatie a unui amic , acesta a atacat o incheiere de sedinta , data cind avea loc sedinta a aparut pe ecris cu aproximativ 3-4 zile inainte de termen . Acesta erea intr-o zi de luni ... zi in care acesta nu a fost in localitate , joia de dinainte de termen depune personal o cerere de judecare in lipsa .
A doua zi dupa termen, deci marti constata ca cererea este respinsa pe baza art. 242 pct.2 C.pr.civ ??? tot atunci gaseste si citatie in cutie postala in care ia fost pus in vedere sa timbreze cu 4 ron si timbru de 0.15 ... Ce mai poate face sa repuna pe rol cauza ?
Cel mai recent răspuns: IlieRemus , utilizator 08:33, 6 Iunie 2014
cerere de repunerea cauzei pe rol
Multumesc , dar mai am o intrebare , acesta prima cerere se timbra ?? cererea de repunere pe rol se retimbreaza ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ordonanta presedintiala oarecum concomitenta cu apelul elena20a elena20a In 4.06.2013, a fost respins apelul in procesul de divort. La sedinta din dosarul de ordonanta presedintiala din 6.06.2013, nu a fost niciuna dintre ... (vezi toată discuția)
Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Proces civil blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces ... (vezi toată discuția)