Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parteneriat

Buna ziua,
Va solicit un sfat pentru urmatoarea situatie:
Un SRL cu unic asociat are "interdictie" pentru 3 ani la modificarea actului constitutiv in vederea adaugarii unui alt asociat.
Cele doua parti (PJ si PF) doresc parteneriatul in vederea finantarii unor investitii. Mai exact PF vine cu banii pentru realizarea unei investitii de catre PJ.
Cum se poate realiza acest parteneriat, excluzand din calcul varianta cu, contractul de imprumut dintre cele doua parti sau modificarea actului constitutiv?
Exista variante oficial acceptate?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:51, 13 Iunie 2014
Puteti merge pe asociere in participatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat violeta_lica violeta_lica Buna seara, Am urmatoarea situatie: o PJ,(SRL 1) semneaza un ctr.de comodat cu PF (care este in acelasi timp si unul din asociati ai PJ) pentru un apartament ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua srl -uri angela23 angela23 Buna ziua, Trebuie sa fac un contract de imprumut intre 2 SRL -uri dar din cate stiu nu este legal. Totusi seful meu imi cere sa gasesc o varianta ... (vezi toată discuția)