gicu13 
	    	Utilizator

gicu13 
	    	Utilizator	    

gyulia22 
	    	Utilizator

gyulia22 
	    	Utilizator	    

MariusD@1984	                   

Buna ziua
Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie:
In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
	                    MariusD@1984	                   

Buna ziua
Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie:
In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)

gyulia22	                   

MAma a decedat in 2001. Sora in 2014(doi copii au decedat in 2011 si 2013 necasatoriti, fara copii). Fratele a renuntat la succesiunea mamei express in 2014 ... (vezi toată discuția)
	                    gyulia22	                   

MAma a decedat in 2001. Sora in 2014(doi copii au decedat in 2011 si 2013 necasatoriti, fara copii). Fratele a renuntat la succesiunea mamei express in 2014 ... (vezi toată discuția)

tatui	                   

Buna seara 
Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Suntem trei frati. Am mostenit o casa cu teren intravilan intr-un sat. Aceasta casa a fost cumparata ... (vezi toată discuția)
	                    tatui	                   

Buna seara 
Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Suntem trei frati. Am mostenit o casa cu teren intravilan intr-un sat. Aceasta casa a fost cumparata ... (vezi toată discuția)