Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea unui autovehicul in tarile UE

buna,am cumparat o masina anul acesta,am inmatriculat-o ,actele sunt ok ,masina fiind inscrisa pe mine,<talon,RCA...>si ma intereseaza daca o dau spre folosinta fiului meu ,pentru 1 an iar el o va folosi intr-o tara UE ,are nevoie pentru a o conduce de vreo procura notariala?si mai am o problema legata de masina ,RCA-ul daca e pe numele meu,proprietarul masinii,e vreo probleme caz de accident ?
multumesc
scuze pentru cei sensibili ,pentru greselile din titlu
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
l1u2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:39, 16 Iunie 2014
Buna ziua,
Puteti sa-i faceti o procura speciala (contract de comodat) fiului.
In privinta RCA-ului e bine sa va interesati la asigurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ieși din țară cu o mașină pe numele bunicului decedat, ... Rares3421 Rares3421 Pot ieși din țară cu o mașină pe numele bunicului decedat, dacă nu s-a făcut succesiunea? Bunicul meu a decedat acum aproximativ un an, iar mașina ... (vezi toată discuția)
Scos masina din tara cu fiul proprietarului in scaunul din dreapta chevyhotrod56 chevyhotrod56 Buna ziua! Am o nelamurire despre care am auzit pareri impartite si anume, vreau sa plec cu un prieten in Bulgaria intr-o vacanta scurta de cateva zile. Am ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)