avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... informatii personale pe un site privat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

informatii personale pe un site privat

Buna ziua.
Am condamnare penala. Am gasit numele meu si infomatiile aferente acestei condamnari pe site-ul unui operator privat. Au dreptul sa comunice aceste informatii fara consimtamantul meu?
Daca nu ce optiuni am, pentru a retrage informatiile publicate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:45, 17 Iunie 2014
Legislatia UE prevede "dreptul de a dispare (de pe internet)", adica "dreptul de a fi uitat". Solicitati administratorului websiteului stergerea informatiilor si il amenintati cu darea-n judecata si plata unor daune daca nu se conformeaza.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal? - retragere greoaie de pe site de matrimoniale Este legal ca un sait de matrimoniale pe care mi-am facut cont ,sa nu pot sterge contul decât daca trimit un fax cu explicații de ce vreau sa sterg contul si ... (vezi toată discuția)
Este legala folosirea acestui program pentru descarcare fisiere? ContSters224507 ContSters224507 Este legal sa folosesc internet download manager pentru a descarca de pe scribd un pdf privat cu drepturi de copyright (care nu are optiune de download) daca ... (vezi toată discuția)
Stergere din lista de prieteni ContSters24933 ContSters24933 Cum pot sterge pe cineva din lista de prieteni de pe site? Multumesc anticipat :) (vezi toată discuția)