avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Stergere din lista de prieteni
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Stergere din lista de prieteni

Cum pot sterge pe cineva din lista de prieteni de pe site?

Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: ContSters24933 , utilizator 10:07, 7 Noiembrie 2009
In dreptul profilului dumneavoastra , in coltul din dreapta sus , aveti :
Profilul meu
Informatii personale
Mesaje private
Centrul de alerte
Documente utile
Consultant
Content premium
Prieteni
Logout

Tot ce aveti de facut este sa dati click pe cuvantul prieteni si vor aparea toti prietenii dumneavoastra , iar in dreapta aveti optiunea sterge din lista .



Pe pagina principala de forum se afla avatarul dvs. si o serie de optiuni ce pot fi accesate , printre care si optiunea pe care o puteti accesa pentru a vizualiza lista dvs. de prieteni. Accesand-o, veti vedea in dreptul persoanei pe care va ganditi sa o stergeti, optiunea ,,sterge din lista".
Gata, am gasit. Va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)
Despre ștergerea contului ContSters466399 ContSters466399 Cum pot sterge contul meu de pe acest site? Unde gasesc butonul de dezabonare??? (vezi toată discuția)