avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mostenire vs credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mostenire vs credit ipotecar

buna seara. va rog din suflet sa`mi dati un sfat.
am un credit ipotecar , cu rata mare pe luna. de cativa ani ( in perioada cand s`a retinut 25% din salariile bugetarilor) n`am mai putut sa platesc decat o parte din rata pe luna.
in momentul de fata ma judec cu banca, insa mi`a ramas o casa de pe urma mamei. n`am facut succesiune. acum am gasit sa vand casa si sunt obligat sa fac succesiunea.
intrebarea mea este: poate banca sa anuleze contractul vanzare cumparare?
o sa aiba cumparatorul de suferit?!


Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 19 Iunie 2014
Dezbateti succesiunea ,vindeti casa si platiti banca si astfel scapati de datorie si de banca.
multumesc frumos. nu asta e raspunsul pe care`l asteptam, casa pe care o vand se afla la tara, suma nu acopera nici 30% din datorie.
doar despre viitorul cumparator vreau sa stiu daca o sa fie cumva atacat de banca!
Nu, puteti vinde fara teama , avand in vedere ca tertul cumparator e de buna credinta si se poate face dovada platii pretului, nu va avea problema cu banca.
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ufpuf ufpuf Buna ziua. Am un credit ipotecar pe casa, si acum 2 luni am primit o casa mostenire in urma decesului mamei. Daca fac succesiunea,exista posibilitatea ca ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorie la banca popescul popescul Tatal meu a murit subit si m-a lasat in urmatoarea situatie: - avea Certificat de mostenitor dupa o matusa, bunul imobil fiind de impartit cu mai multi veri; ... (vezi toată discuția)