avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Monografie contabila detectoare de gaze
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Monografie contabila detectoare de gaze

Detectoarele de gaze dintr-o institutie publica se incadreaza la obiecte de inventar sau sunt la investitii? Si instalarea acestora la ce articol bugetar se incadreaza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela41 , utilizator 18:08, 20 Iunie 2014
Sunt obiecte de inventar sau investitii dupa cum le-ati incadrat in planul de achizitii si buget.
In cazul in care sunt obiecte de inventar instalarea o veti incadra la alte cheltuieli cu bunuri si servicii, in caz contrar la investitii.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare buget local zzzionut zzzionut Buna ziua, In cazul rectificarii unui buget, in speta se iau niste bani de la un capitol care au venit din recuperarea tva ului pt o lucrare si se imparte ... (vezi toată discuția)
Definitie investie publica doru6 doru6 Am cautat de am innebunit pe net o definitie a notiunii de ,,investitie publica\'\' sau ,,obiective de investiii\'\' sau categoriile de lucrari, servicii care ... (vezi toată discuția)
Contract facut de administrator pt instalarea de detectoare de gaze AdrianaMorosan AdrianaMorosan Administratorul a facut un contract cu o firma (in valoare de cel putin 9000 euro) si obliga pe locatari sa-si instaleze detector de gaze la pretul de 370 lei ... (vezi toată discuția)