avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma declarata inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma declarata inactiva

Am o societate declarata in ianuarie ca inactiva ( anulare iregistrare tva )

In luna martie , am vandut produse catre aceasta societate
Vreau sa stiu cum , afecteaza din pdv fiscal si contabil , aceasta situatie

Mentionez ca pe site-ul ministerului de finante firma nu apare ca inactiva , dar nu este inregistrata ca platitor de tva

Alte discuții în legătură

Inregistrare tva la o firma suspendata razvandmn razvandmn Firma A infiintata in 2005 ca neplatitoare de TVA se inregistreaza in scopuri de TVA in 2007 , apoi in 2009 isi suspenda activitatea iar in 2010 reia ... (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)
Inregistrari facturi emise de societati inactive !!! florin_again florin_again Care este raspunderea administratorului unei societati comerciale pentru inregistrarea unor facturi emise de societati inactive in valoare de peste zece mii ... (vezi toată discuția)