avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conventie civila

Buna ziua! Poate angajatorul (la care am 2 contracte cu perioada determinata de 3 luni- 07.03.2014-07.06.2014 si 08.06.2014-08.09.2014) sa intocmeasca o conventie civila pentru o data anterioara? Daca da, cum il afecteaza si ce taxe trebiue sa plateasca. Precizez ca conventia civila ar trebui intocmita pe luna februarie 2014. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Astept raspuns viomitrea viomitrea Buna ziua, Am intrerupt somajul acum 10 luni si m-am angajat cu contract cu durata determinata care este incheiat pt 10 luni...dar daca mi-ar prelungi cu ... (vezi toată discuția)
Contract part time / conventie civila invatamant marianghelu marianghelu Buna ziua, Lucrez 4 ore pe saptamana. Directorul sustine ca mi-a intocmit o conventie civila pentru ca sunt prea putine ore (cand este vacanta scolara in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate arianamica arianamica Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu urmatoarea situatie:sunt insarcinata si angajata cu contract de 2 luni,ideea ca atunci ... (vezi toată discuția)