avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... solutionare dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

solutionare dosar pensie

As dori sa stiu solutionarea dosarului de pensie care termen 45 zile calendaristice sau lucratoare.Am depus pe data de 8 mai si nu am primit nici un raspuns.Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:19, 20 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul in care nu se specifica ce fel de zile sunt este vorba de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada primire decizie pensionare GigiH GigiH Am depus dosarul pt. pensie anticipata pe 22.01.2019, au trecut 45 zile și nu am primit decizia. As dori să știu cele 45 zile de la depunere dosar până la ... (vezi toată discuția)
Termen decizie de pensionare hoina hoina Buna seara !Daca am depus dosarul de pensionare in 29 noiembrie 2016 cind ar trebui sa primesc decizia de pensionare? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
In cat timp primesc un raspuns? cristinasinziana cristinasinziana mi-am depus dosarul de pensie de boala,undeva in luna martie,mai precis,17 martie 2010!imi poate spune cineva cam cat trebuie sa astept un raspuns,sau ce ... (vezi toată discuția)