avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1347 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada primire decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada primire decizie pensionare

Am depus dosarul pt. pensie anticipata pe 22.01.2019, au trecut 45 zile și nu am primit decizia. As dori să știu cele 45 zile de la depunere dosar până la primire decizie sunt zile lucrătoare sau calendaristice? Menționez că am depus pe 21.02.2019 și adeverință de încetare a activității, fiind in preaviz de concediere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 10 Martie 2019
De la data înregistrării cererii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt zile calendaristice ... nu va intra in calul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte.

Termenul se va implini pe data de 11.03.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea punctajului de pensie GigiH GigiH As dori să știu după cât timp de.la punerea în plată a pensiei(in cazul meu pensie anticipată) se poate cere recalcularea pensiei prin introducerea în ... (vezi toată discuția)
Calcul durata preaviz in cazul concedierii individuale ArcadieAldea ArcadieAldea Buna seara, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea situatie: In data de [b]10 Mai 2013[/b] o companie comunica unui angajat un preaviz de ... (vezi toată discuția)
Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)