Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate renunta la niste actiuni?

Exact cum spune titlul; este vorba pur si simplu de actiunile din urma "cuponiadei" din anii '90 - la un SA care nu-i tranzactionat pe bursa, de fapt nici nu reusesc sa ii contactez pe nici o cale. Este vorba bineinteles de un procent infim.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 19:26, 20 Iunie 2014
Probabil ca acuma sunt deja "maculatura" daca nici firma nu o mai gasiti (ati cautat-o la Registrul Comertului ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)
S.r.l. si actiuni la bursa magdasipos magdasipos Poate sa -mi spuna cineva in ce conditii pot utiliza veniturile unul srl pentru a tranzactiona actiuni la bursa. E nevoie de un anumit cod CAEN? (vezi toată discuția)