avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobandire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobandire teren

Buna ziua. Va solicit ajutorul in urmatoarea speta. In 2008 am cumparat de la o Societate Cooperativa de consum un magazin. S-a incheiat contract de vanzare-cumparare, s-a achitat pretul. Intrebarea me este ce demersuri pot face pentru a dobandi si terenul de sub magazin, eu avand doar proprietatea magazinului. am intrebat la Primaria din comuna si au spus ca in instanta sa solicit asta, insa nu inteleg ce fel de actiune este aceasta. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare Alinadragomir Alinadragomir Buna ziua! Tatal meu a inchieiat un antecontract de vanzare cumparare sinalagmatic in fata avocatului, in care este precizat pretul si care a fost primit de ... (vezi toată discuția)
Cumparare-intabulare teren de la primarie sanducatanas sanducatanas Sunt persoana fizica.Am cumparat de la cooperativa de consum o constructie in care am o unitate de alimentatie publica.Am achitat factura pentru constructie si ... (vezi toată discuția)
Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)