avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... TERMENI SI CONDITI DE ACORDARE A ALOCATIEI ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

TERMENI SI CONDITI DE ACORDARE A ALOCATIEI MONOPARENTALA...!!

Buna ziua !! Am o mica dilema in privita acordarii alocatiei monoparentala ..!! am intocmit un dosar de alocatie monoparentala acum cati-va ani la primaria orasului unde locuiesc ...mi sa refuzat dosarul pe motiv ca am salariu prea ,,mare " ..daca acuma am salar de 653 lei ..va dati seama ca acum 5- 6 ani aveam mult m-ai putin ...lucarnd la aceeasi firma de 7 ani..pe.am citit intr-un ziar ca ,, Orice parinte singur ..care orice salar ar avea are drept de alocatie monoparentala"" de ce mii sa taiat acest drept ?? ce e de facut sa-mi recuperez banii?? va multumesc celor care imi dau un sfat ...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:51, 25 Iunie 2014
1. Cititi pe:
[ link extern ]

2. Pentru a rezolva problema de care vorbiti faceti o sesizare la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS), pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii ramonateamo ramonateamo buna. imi puteti spune unde pot suna sa intreb de ce nu mia venit alocatia de stat pe luna februarie? (vezi toată discuția)
Alocatie copil serbantomoiaga serbantomoiaga Buna ziua!.Doresc sa adresez o intrebare.Fostul sot al unei femei a intocmit actele necesare solicitarii alocatiei pentru copil,doar ca acel copil,in urma ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana student, 21 de ani gaby777 gaby777 Lucrez in italia cu contract de munca.Am o fata de 21 de ani care e studenta in Romania.Are dreptul la alocatie europeana la aceasta varsta? (vezi toată discuția)