avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Banca Ghana - inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Banca Ghana - inselaciune

aseara am primit un mesaj pe skype de la un domn pe nume frank din ghana ca a zis urmatoarele:How are you today? My name is Mr. frank akrofi, I am regional manager here in Accra, Ghana. I am writing this letter to you because of your surname. I have been in search of someone with your last name, so when I saw your name I was propelled to contact you for this opportunity and hope we can work together.

Late Paul rotaru, a citizen of your country, who had a fixed deposit with my bank here in Ghana in 2009 for 36 calendar months, valued at US{$7,150,000.00} the due date for this deposit contract was last November 2012."Paul rotaru, was among the death victims in the march 11th 2011 Earthquake disaster in Japan, He was in Japan on a business trip when the Earthquake happened.

My bank management is not yet know about his death, I knew about it because he was my friend and I am his account officer. Paul did not mention any beneficiary when the account was opened, and i have tried without success to find any member of his family. Last week my Bank Management requested that i should give instructions on what to do about the funds, if to renew the contract.

I know this will happen and that is why I have been looking for a means to handle the situation, because if my Bank Directors happens to know that "Paul is dead and do not have any beneficiary to the funds, they will take the funds for their personal use, so I don't want such to happen. That was why when I saw your last name I was happy and I am now seeking your co-operation to present you as beneficiary to the account, since you have the same last name with him and our bank head quarters will approve the transfer of the funds in your name because your surname is the only thing that qualifies you to stand as the beneficiary of Paul.

There is no risk involved because i am equally part of this process therefore you can be assured that this process will a success for us. I don't want the bank to confiscate the money.
Waiting to hear from you.
here is my email, frank_akrofi1@hotmail.com
Regards,

Mr. frank akrofi
TRADUCEREA Cum faceti astazi? Numele meu este Domnul frank akrofi, EU sint regional manager aici în a vizitat recent Accra, Ghana. VÃ scriu această scrisoare pentru tine pentru ca de numele de familie. AM fost în căutare de cineva cu numele dvs, astfel încât, atunci când ti-AM vazut numele pe care L-AM fost propulsate pentru a vă contacta pentru aceasta ocazie si speranta care ne pot lucra împreună.

Târziu Paul rotaru, un cetatean din ţara dvs, care avea un depozit cu fix banca mea aici în Ghana în 2009 pentru 36 luni calendaristice, evaluate la NOI{ $ 7,150,000.00} la data scadentei pentru acest depozit contract a fost ultima Noiembrie 2012.- Paul rotaru, a fost printre moartea victimelor în martie 2011 a 11-a Cutremur dezastru în Japonia, era în Japonia într-o călătorie de afaceri la cutremur s-a intamplat.

Gestionare banca mea este nu ştie încă despre moartea lui, AM stiut despre asta pentru ca era prietenul meu si EU sint a lui cont ofiter. Paul nu mai vorbim orice beneficiar de cont atunci când s-a deschis, si am incercat fara succes sa gaseasca orice membru al familiei sale. Saptamina trecuta Banca mea Gestionare solicitat ca să-mi dea instrucţiuni despre ce să facem cu fonduri, dacă să reînnoiască contractul.

Stiu ca acest lucru se va întâmpla şi de aceea am cautat un mijloc pentru a gestiona situaţia, pentru că, dacă-mi directori de banci se întâmplă să ştiu că "Paul este mort şi nu au orice beneficiar de fonduri, acestea vor lua fonduri pentru uzul personal al acestora, astfel încât nu-mi doresc astfel să se întâmple. Ca de aceea când ti-AM vazut numele de familie AM fost fericit si eu acum cauti pe co-operare pentru a vă prezenta ca beneficiar in contul, deoarece ai acelasi nume cu el şi banca noastră capul sferturi va aproba transferul de fonduri, în numele dumneavoastră deoarece numele dumneavoastră este singurul lucru care se califică să staţi ca beneficiarul de Paul.

Nu este nici un risc implicat pentru ca eu sint la fel parte din acest proces, deci puteţi fi siguri că acest proces va fi un succes pentru noi. NU vreau ca banca să confişte banii.
Astept sa aud de tine.
aici este meu de e-mail, frank_akrofi1@hotmail.com
ceea ce priveşte,

Domnul frank akrofi
Dupa ce am i-am dat adresa de mail ,mi-a trimis un mail in care scrie urmatoarele : Bună ziua prieten,

Sunt fericit să știu că putem face această afacere împreună pentru interesul nostru comun, cu toate acestea, și trebuie să subliniez că această operațiune necesită cea mai mare încredere din mâna lui, și el va primi fondurile în contul dumneavoastră și veți avea un control de tot trimite-mi sau sosirea mea în țara dumneavoastră pentru propria mea parte și de discuții de afaceri.

Și acest lucru poate fi făcut fără teamă, de îndată ce am intrat în detalii; numele de banca mea este Banca a Ghana încredere galanty. Vreau să poarte un singur lucru în minte, că nu există nici un risc în această tranzacție. Este 100% risc liber și în condiții de siguranță. Voi avea grijă de toate informațiile referitoare la contul după transfer.

Primul pas acum, în această operațiune, este de a plasa numele dvs. ca o rudă în contul în sistemul bancar, astfel că toate informațiile vor fi reflectate în mod corespunzător. Eu vă va cere să trimiteți următoarele informații pentru a începe procesul.

(1) numele Dvs. complet:
(2) vârsta ta:
(3) Țara dvs.:
(4) Ocupația:
(5) pașaport INTERNATIONAL sau permis de conducere:
(6) sex:
(7) tău de curent Prima pagină ADRESA:
(8) Numărul de mobil:

După ce ați primit prevederile de mai sus și se încheie cu informații, sunt necesare serviciile unui avocat bun pentru a reprezenta birourile afectate de incidentul. Am un avocat foarte bun în minte, care este specializată în aceste tipuri de cazuri și, de asemenea, un avocat înregistrate la Banca Centrală a Ghana, care este banca care se va ocupa de transferul de fonduri în afara țării în contul dvs. bancar.

În măsura în care banca mea preocupare este, eu va ocupa de partea mea. Eu vă va trimite datele de contact ale avocatului în următorul meu e-mail. Acesta a fost visul meu de a rula propria mea afacere și cred că Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele că această operațiune posibil. Vreau să știu mai multe despre tine, familia ta si afacerea ta. Vă rugăm să contactați-mă în acest strict e-mail meu personal și amintiți-vă de a trata acest lucru cu cea mai mare confidențialitate.

Mulțumită să mă sune pe numărul meu de telefon directă +233234390211 de îndată ce primiți acest e-mail, în orice moment la primirea acestui e-mail pentru a clarifica oral.


Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze.


salutări,

Dl Frank akrof
(Regional Manager)
galanty Trust Bank

ESTE POSIBIL ASA CEVA ? E TEAPA ? DACA NU CE RISCURI SUNT ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:13, 12 Noiembrie 2018
1. - o scrisoare
2. -sa fie totul confidential
3. - va cere sa trimiteti ceva bani, sau nr. de cont
4. - INSELACIUNE

daca sunteti inca curios si neincrezator in ce v-am spus, datii curs la solicitari, dar nu-i trimiteti bani si nu-i dati date despre conturi sau informatii din cartea de identitate

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament.
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Stiam ca circula pe mail asemenea scrisori, dar diferenta este ca dvs, ati fost contactat pe skype, asa ca este posibil ca initiatorul discutiei sa fi cautat un nume de familie anume (cel pe care il aveti si dvs.)
Inainte de toate, nu cred ca veti gasi sprijinul dorit pe avocatnet, in sensul in care veti primi sfaturi care sa va indrume cum va puteti substitui unei alte persoane, si alte infractiuni care mai deriva din actiunea intreprinsa.
Acestea fiind spuse, daca tot doriti sa va implicati in aceasta "afacere", incepeti prin a verifica daca acest Frank Akrofi este angajatul Garanty Trust Bank din Gahana. Telefoane (+233 302) 677704, 611560, 687751
este tipul de poveste, si cerintele sunt tipice, pentru inselaciuni prin internet. Nu va lasati pacalit.
Este clar un tip de inselatorie
Dar ele trebuiesc descurajate.
In cazul acesta unde trebuie sa faci o reclamatie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am primit zeci de mii de astfel de mesaje...inca de acum foarte multi ani...
E ceva vechi...

Este vorba de o incercare de inselaciune dar e greu sa faceti plangere.
Nici macar nu se stie in ce tara este persoana.

Politia nu cred ca o sa vrea sa primeasca plangerea deoarece nu exista probe certe pentru a se stabili ca este o infractiune...desi e clar din punctul nostru de vedere...

Alte discuții în legătură

Spam sau ce? alexpirvu92 alexpirvu92 Am primit pe Facebook urmatorul msj: \\"Dear pirvu I am looking for a relative of the deceased pirvu who lost his life in Libya, during Gaddafi crisis and ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)