avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Shyva17
                      Utilizator

Shyva17
                      Utilizator                    

rozi.constantinescu	                   

Sambata,07 februarie a.c.,am fost victima unui accident rutier,eu fiind pasager pe locul din dreapta,iar sotul meu sofer.O camioneta tip Aro ne-a taiat calea ... (vezi toată discuția)
	                    rozi.constantinescu	                   

Sambata,07 februarie a.c.,am fost victima unui accident rutier,eu fiind pasager pe locul din dreapta,iar sotul meu sofer.O camioneta tip Aro ne-a taiat calea ... (vezi toată discuția)

ambpaul	                   

S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe ... (vezi toată discuția)
	                    ambpaul	                   

S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe ... (vezi toată discuția)

tiberiu1977	                   

Buna ziua,
In urma cu un an si jumatate am fost implicat intr-un accident auto soldat cu moartea celuilalt conducator auto,si ranirea altor 5 persoane printre ... (vezi toată discuția)
	                    tiberiu1977	                   

Buna ziua,
In urma cu un an si jumatate am fost implicat intr-un accident auto soldat cu moartea celuilalt conducator auto,si ranirea altor 5 persoane printre ... (vezi toată discuția)