avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Popescu2012
                      Utilizator

Popescu2012
                      Utilizator                    

glo	                   

are cineva regulamentul european 1393/97?referitor la citarea persoanelor de nationalitate straina . daca da  va rog sa mi-l dati si mie. (vezi toată discuția)
	                    glo	                   

are cineva regulamentul european 1393/97?referitor la citarea persoanelor de nationalitate straina . daca da  va rog sa mi-l dati si mie. (vezi toată discuția)

Popescu2012	                   

I .1. Care sunt condițiile de aplicare a regulament CE 1393 din 2007 privind notificarea sau comunicarea in statele membre a actelor judiciare si ... (vezi toată discuția)
	                    Popescu2012	                   

I .1. Care sunt condițiile de aplicare a regulament CE 1393 din 2007 privind notificarea sau comunicarea in statele membre a actelor judiciare si ... (vezi toată discuția)

Popescu2012	                   

Citare. Condiții de legalitate echitabilitate ale îndeplinirii procedurii de citare. 
Am fost citat în străinătate pentru/înainte de primul termen ... (vezi toată discuția)
	                    Popescu2012	                   

Citare. Condiții de legalitate echitabilitate ale îndeplinirii procedurii de citare. 
Am fost citat în străinătate pentru/înainte de primul termen ... (vezi toată discuția)