avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sef structura de securitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sef structura de securitate

As vrea sa stiu daca, pt functia de sef structura de securitate (cod COR 132114), sunt necesare studii superioare. Mentionez ca in COR se mentioneaza "nivel de instruire nedefinit, in functie de alte reglementari". Nu am gasit standard ocupational pt aceasta functie. Nici in Legea 333/2003 sau in normele metodologice de aplicare a legii nu am gasit nimic. Ce alte reglementari ar fi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinadobre , utilizator 11:38, 8 Iulie 2014
Nu exista alte reglementari specifice pentru situatia mentionata de dvs.

Prin urmare, nu sunt obligatorii studii superioare pentru ocuparea acelei functii.
Va multumesc :)
Ca sef tructura de securitate ce sporuri sunt prevazute la salariu?
Nu exista niciun text de lege care sa prevada asa ceva. Acordarea unor sporuri poate fi reglementata in c.i.m., in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
Ce pot sa fac in situatia in care salariatul a semnat aditionalul de modificare a functiei de sef structura de securitate, functie care a fost introdusa in COR prin Ordinul 931/2013 si Ordinul 2176/2013, insa in Revisal nu-mi apare aceasta functie? Cum se poate actualiza Revisalul, sau ce alta solutie imi dati? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie ... Rabia Rabia Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie sa aiba si daca este nevoie de studii de specialitate, si daca pot angaja opersoana spaniola ... (vezi toată discuția)
Buna! pentru postul de team leader, sef de echipa, asistent manager, ... Ali123ali Ali123ali Buna! Pentru postul de Team Leader, Sef de echipa, Asistent manager, Coordonator de producție, sunt necesare studiile superioare? Mulțumesc! (vezi toată discuția)