avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Telefon interceptat de \'\'autoritati\'\' de foarte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani

buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e afectata toata viata, atat privata cat si profesionala; cu aceasta situatie ma confrunt de ani de zile, si in ciuda ignorarii mele a starii de fapt, cei care-mi asculta atat telefonul cat si mailurile private, aleg sa se amestece in defavoarea mea in viata mea. aceasta stare perpetuala a dus la alienarea tuturor persoanelor din viata mea privata si viata profesionala imi este foarte afectata la fel ca si starea mea de sanatate ca urmare a nervilor fara de sfarsit si-a "imposibilitatii" de-a ajunge la o incheiere. mentionez ca sunt implicati procurori, SRI, judecatori, asa ca contra cui sa fac plangere? sau ce sa fac sa scap din starea aceasta? am nevoie de un sfat practic, va multumesc!
Renuntati la telefon, renuntati la net. Poate nu-i lipsit de importanta ca un doctor in fizica, cu un master in lasere nu are telefon celular. E vorba de H.R. PATAPIEVICI.
P.S. Acum 15-20 de ani nu aveati net si nici celular. Cum erati supravegheata ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
Admin, administrator
si cum pastrez legatura cu clientela mea? , in calitate de PFA ? fara celular?
am renuntat deja la telefonul fix tot din acelasi motiv, si n-am nici o rezerva sa ma "izolez"
total ca sa scap de persecutie continua, dar cum ramane cu veniturile care mi le realizez
tocmai prin utlizarea telefonului si prin disponibilitate de-a ma prezenta la notar, clienti, ad-hoc etc, aceasta "solutie" mi-ar aduce un prejudiciu enorm vietii profesionale, care oricum e destul de grea, si deja am suferit / sufar prejudicii mari din acest motiv.
De unde stiti ca sunteti interceptat?

Daca se procedeaza fara mandat nu cred ca puteti face nimic.
SRI poate face interceptari si fara mandat de la judecator.
nu doar telefonul ci si mailurile toate imi sunt accesate, toti avocatii pe care i-am contactat telefonic, nu-mi raspund ci doar imi dau "ocupat" continuu, ori de cate ori incerc sa-i contactez sa ma ajute; mandat cred ca exista de la o procuroare care-i cu ochii pe mine, pare-se din tagma veche ceausista si care abordeaza tactici tot de genu' de razboi rece, care nu stiu totusi ce vrea de la mine; toata situatia mi se "trage" de la o situatie similara patita in Anglia de unde m-am repatriat tocmai ca sa scap de politie care mi-a spus cand i-am confruntat "Ca nu pot sa dovedesc", atunci cand mi s-a spus asta mi-am dat seama ca n-am nici o sansa si pensionara de maica-mea mi-a trimis bani sa ma intorc in tara deoarece englezii gentlemeni mi-au dat vb populara "temelie" de n-aveam bani nici de o toaleta publica
si ma considerau citez" spioana industriala" ceea ce constituie o nebunie si tre' sa ies din situatia asta ce ma urmareste fara de sfarsit ptr ca afecteaza mai mult decat pot spune in cuvinte
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
ContSters324705, utilizator
In caz de suspiciune de spionaj sau alte infractiuni care pot aduce atingere sigurantei nationale nu este necesar mandat de la judecator.

Este insa greu de crezut ca atatia ani sa se procedeze in acest mod.

Alte discuții în legătură

Interceptari de (tele)comunicatii ilegale cotyaliaseu cotyaliaseu exista cumva un alt model de cerere(inafara de cererea pentru exercitarea dreptului de acces)sau de plangere, prin care se poate afla cum si de ce ne sunt ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? utilizator16eu utilizator16eu Sunt monitorizat de cineva nu prin microfoane altfel si vreu sa dau in judecata pentru ca mi-a fost distrusa viata din aceasta cauza dar si din alte cauze. Cum ... (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)