avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificare gaze, probleme
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificare gaze, probleme

Asociatia de locatari probabil a incehiat cu o firma privata un contract de verificasre instalatie gaze anuntul privind verficarea fost pus doar cu 2 zile inainte de verificare
La verificare desigur nu s-au gasit toti locatarii unii fiind in concediu altii plecati cu munca in strainatate etc.
Drept masura aceasta firma care pe net apare oficial ca monteaza aparate aer conditionat a oprit functonare gaz la tot bloc.
Ce este de facut avand in vedere ca nu cred ca este posibil ca toti locatarii sa vina imediat?
:offtopic:Cand am sunat cu o problema spunand ca este miros de gaz le-a luat o saptamana sa vina .
Nu este cam excesiv aceste lucruri sau chiar abuzive ?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 10:17, 2 Iulie 2014
Din ce oras sunteti?
Va pot raspunde pentru Bucuresti.
la Craiova
Nu este abuziv deloc, la verificarea de 10 ani se opreste gazul si se baga aer pe coloana, daca acesta scade inseamna ca sunt pierderi de gaz in apartamente (poate chiar in cele in care proprietarii sunt in strainatate), ei trebuie sa prezinte la firma furnizoare de gaz acest test sub presiune, daca un inconstient da OK si nu este asa exista riscul ca blocul sa sara in aer, ori dupa cate probleme au fost, nimeni nu isi risca libertatea pentru nimic.
Dar daca vine Distrigaz, verifica fiecare apartament, se plateste 40 ron fiecare si nu se constata nici o defectune.
Insa, la o saptamana, un proprietar( cu revizia facuta) constata rudimentar ( apa cu sapun) ca teava lui din bucatarie are trei pori, prin care iese gazul ?
Anunta Distrigazul, care trimite o firma sa remedieze problema, plateste 150 ron plus cei 40 ! Cine e inconstient aici si cine nu-si risca pielea ? Eu zic ca acelasi ! La noi cine nu a fost acasa, nu are de plata 40 ron si gata !
update .sau cautat la telefon persoanele lipsa rude ale lor sa luat legatura cu unul altul si se pare ca maine se poate rezolva pana atunci fara gaze ce sa mai zic o pura bataie de joc adica ce dumnezeu daca vine si verifica acum cine poate garanta ca peste 3-4 luni nu va aparea vreo defectiune eu ce stiu de la parinti si rude mai in varsta ca mai demult nu se faceau aceste verificari deloc iar daca cineva constata ca miroase a gaz ii suna .:offtopic:Parerea mea persoanala este ca aceste "verificari " sunt doar o alta modalitate de a scoate bani de pe oameni si nu mar mira sa fie bagate chiar si mai dese.
Ce sa mai zici asta e romania.

Alte discuții în legătură

Distrigaz ancanina ancanina Verificare instalatiei de gaz din 2 in 2 ani! (vezi toată discuția)
Verificare instalatie de gaze la un bloc giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In luna martie in blocul in care locuiesc, a avut loc o scurgere de gaze de la conducta principala de alimentare a blocului. Vecinii au anuntat ... (vezi toată discuția)
Rebransare la distrigaz (gdf suez bucuresti) nikoleta_steliana nikoleta_steliana Buna ziua, si inca o data felicitari ptr ca existati si ne bagati in seama pe noi, muritorii de rand, fara sa ne cereti bani!!! Astazi m-am confruntat cu o ... (vezi toată discuția)