avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare Permis

Buna ziua!
Am avut un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neimatriculat/neinregistrat si s-a dispus clasarea acestuia.
Al doilea dosar penal este pentru conducere cu permis suspendat nu stiu ce pedeapsa o sa primesc dar intrebarea mea este alta daca la primul dosar s-a dispus clasarea acestuia si eu din cauza lui am permisul suspendat cand o sa dea rezolutia procurorul de caz eu o sa imi primesc permisul de conducere chiar daca al 2 lea nu sa rezolvat????

Alte discuții în legătură

Restituire permis, rezolutie procuror pimp9001 pimp9001 Buna ziua, in martie am fost oprit de politie cu un moped neinregistrat, mi-au retinut permisul de conducere cat.b, si au intocmit dosar...ieri a venit ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conform art. 86 3 cod rutier aris_crina aris_crina daca am incredintat masina spre a fi condusa unei persoane care nu detine permis de ce mi-au retinut si mie permisul??????#-o (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere Stoica Mirel Stoica Mirel Mi s-a retinut permisul de conducere si mi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie, deschizandu-se si dosar penal pentru conducerea unui tractor agricol ... (vezi toată discuția)