Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen de depunere declaratia 010

penru o firma nou infiintata data eliberarii de la reg. com .30.05.2014 in cat timp trebuie sa depun declaratia 010 mentionez ca m-am declarat platitor de tva dar la impozitul pe profit nu mai stiu cum am optat ca mi-a infiintat-o altcineva cum ar trebui sa procedez, cod caen 2511
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:13, 8 Iulie 2014
Nu trebuie sa depuneti declaratia 010,decat daca vreti sa modificati vectorul fiscal declarat la inregistrarea la Registrul Comertului. Pentru a afla vectorul fiscal existent,luati legatura cu Administratia fiscala de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale srl nou infiintata ContSters199782 ContSters199782 Buna ziua! Am infiintat de curand (la 14 martie a fost eliberat Certificatul de inregistrare) o societate comerciala (srl) neplatitoare de tva, fara angajati ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o nelamurire. Daca o firma nou infiintata are ROI mai trebuie sa depuna vector fiscal? (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)