avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poza distribuita pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poza distribuita pe Facebook

Buna ziua.
In data de 10.07.2014 am gasit o poza pe facebook in care apare o doamna pe jumatete dezbracata plimbanduse in mijlocul drumului,poza pe care am distribuit la un grup tot pe facebook.Astazi a venit sotul acestei doamne la firma si mia zis ca ma da in judecata.intrebarea mea este daca are ceva sanse ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 11:38, 27 Iulie 2014
pai , de unde va cunoaste sotul doamnei ?
Din punctul meu de vedere ar avea șanse.Cred că o șansă a dvs. ar fi să fi fost și sursa de unde ați preluat imaginea, alături de fotografie.Astfel, nu dvs. ați avut inițial inițiativa postării acestei poze.
Încercați calea amiabilă, și, desigur, gândiți-vă să-i propuneți o sumă cu titlu de despăgubiri.
Ma gasit pe Facebook si acolo imi apare unde lucrez
sanse zero sa va deranjeze cu ceva . motivul....greu de optinut dovezi care sa va indice pe dumneavoastra ca ati fi distribuitorul acelei poze.
1.nu eu am facut poza,ci iam dat share pe langa 50 de oameni.
2.fotografia este facuta in spatiu public
3.am sters poza.ce dovada ar mai avea?

Alte discuții în legătură

Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)