ContSters295489 
	    	Utilizator

ContSters295489 
	    	Utilizator	    

ContSters295489 
	    	Utilizator

ContSters295489 
	    	Utilizator	    

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
 Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat 	
			 Ola21	                   

Bună ma numesc florin acum vreo 2 ani o persoana mia furat un leptop și am primit de la judecătorie un plic  ca dispune trimiterea în judecata în stare de ... (vezi toată discuția)
	                    Ola21	                   

Bună ma numesc florin acum vreo 2 ani o persoana mia furat un leptop și am primit de la judecătorie un plic  ca dispune trimiterea în judecata în stare de ... (vezi toată discuția)

emil6702	                   

Buna seara!
In cazul unei plangeri penale, pot modifica pretentiile, in calitate de parte civila? Daca da, care este procedura: modificarea/completarea ... (vezi toată discuția)
	                    emil6702	                   

Buna seara!
In cazul unei plangeri penale, pot modifica pretentiile, in calitate de parte civila? Daca da, care este procedura: modificarea/completarea ... (vezi toată discuția)

danaa1	                   

Am primit citatie de la instanta sa ma prezint la instanta, (camera preliminara), m-am prezentat si mi s-a dat un nou termen. Motivul a fost ca am facut ... (vezi toată discuția)
	                    danaa1	                   

Am primit citatie de la instanta sa ma prezint la instanta, (camera preliminara), m-am prezentat si mi s-a dat un nou termen. Motivul a fost ca am facut ... (vezi toată discuția)