jewelled 
	    	Utilizator

jewelled 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Alexs295	                   

Buna ziua! Am achizitionat de curand o masina pe numele fiului meu el fiind minor, la insistenta vanzatorului ca se poate inmatricula o masina pe numele unui ... (vezi toată discuția)
	                    Alexs295	                   

Buna ziua! Am achizitionat de curand o masina pe numele fiului meu el fiind minor, la insistenta vanzatorului ca se poate inmatricula o masina pe numele unui ... (vezi toată discuția)

vladutzvlad	                   

am 17 ani, si vreau sa imi cumpar o masina, sa fac inscrierea pe numele meu.  Se poate face inscrierea pe numele meu desi nu am 18 ani ??? (vezi toată discuția)
	                    vladutzvlad	                   

am 17 ani, si vreau sa imi cumpar o masina, sa fac inscrierea pe numele meu.  Se poate face inscrierea pe numele meu desi nu am 18 ani ??? (vezi toată discuția)

chrispop	                   

Intrebarea mea este daca un minor de 17 ani poate incheia un contract fizic de proprietate asupra unor bunuri?
Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
	                    chrispop	                   

Intrebarea mea este daca un minor de 17 ani poate incheia un contract fizic de proprietate asupra unor bunuri?
Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)