avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Economist pentru contabilitatea unei PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Economist pentru contabilitatea unei PFA

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie pentru urmatoarea problema: am un potential client care vrea sa ii tin contabilitatea; acesta are PFA, obtine venituri din chirii. Eu nu sunt inca membru CECCAR, sunt stagiar inca. Care este solutia legala pentru a-i putea tine contabilitatea? Mentionez ca are o cifra de afaceri anuala mai mare de 35.000 euro.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
kristinikk, utilizator

Alte discuții în legătură

Facturare servicii contabilitate irinuka2005 irinuka2005 SUNT SOCIETATE COMERCIALA AVAND IN COD CAEN INCLUSIV PRESTARI SERVICII .POT FACTURA SERVICII CONTABILE PE ACEASTA FIRMA?MENTIONEZ CA NU AM ABSOLVIT CURS DE ... (vezi toată discuția)
Societate cu prestari servicii contabile p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am studii superioare economice de lunga durata (5 ani, licentiata in contabilitate), si as dori sa infiintez o societate cu prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)