avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Avertizare?!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Avertizare?!

Am constatat ca am contul suspendat,care e motivul ? Intrebarea mea e marcata cu bulina verde nu inteleg semnificatia.Am primit un mail din care nu am inteles care e mesajul!!!
Cel mai recent răspuns: lilianadorina , utilizator 12:46, 12 Septembrie 2014
Daca aveati contul suspendat,nu mai aveati posibilitatea sa postati aceasta intrebare
Sau aveti mai multe conturi ??
Ce scrie in e-mail?



Salut tomasso,


Tocmai ai adresat o intrebare noua in Forumul AvocatNet.ro! Iata un scurt ghid al modului in care functioneaza Forumul. Vei regasi mai jos detalii despre intrebarea ta, despre locul unde poti gasi raspunsuri si multe altele.

Daca ai bifat casuta "alerteaza-ma pe mail", atunci vei primi un email ori de cate ori cineva iti raspunde la intrebari in forum. Daca vrei sa renunti, ulterior, la alertele privind raspunsurile la intrebarea ta, apasa butonul "Dezabonare" aflat in mailurile de alerta.

Ca sa accesezi intrebarea ta si raspunsurile primite, click pe link-ul de mai jos
Click aici pentru a vedea intrebarea si raspunsurile


Ce este Forumul AvocatNet.ro?
Sectiunea noastra de intrebari si raspunsuri se numeste Forum. Forumul este guvernat de un Regulament (adica un set de reguli acceptate de membrii comunitatii).

In Forum, unii oameni vin si pun intrebari din domeniul juridic, economic sau de afaceri, iar alti oameni le raspund. De regula, raspunsurile sunt date de consultanti specializati in problema respectiva, dar nu de putine ori apar si raspunsuri de la oameni obisnuiti. Asta nu inseamna ca raspunsurile sunt rele. Cineva care a trecut printr-o situatie similara poate, de multe ori, sa dea un raspuns mult mai amanuntit decat un consultant.

Adresarea de intrebari in Forum este gratuita. Intrebarea pusa de tine este publica, iar raspunsurile sunt, si ele, publice.
Vreau ca intrebarile mele sa nu fie publice!
Am dezvoltat o solutie si pentru astfel de situatii. Bursa de Servicii AvocatNet.ro ofera doritorilor posibilitatea de a gasi furnizori de servicii diverse printr-un sistem transparent si rapid. Altfel spus, clientul vine si lanseaza o cerere de oferta. Furnizorii nu vad cine e clientul, vad doar cererea. Ulterior, atunci cand furnizorii oferteaza clientul, acesta ii poate contacta si poate urma un contract intre cele doua parti. AvocatNet.ro nu intervine in relatia comerciala dintre parti.

Bursa iti ofera posibilitatea de a posta anonim, de a gasi un furnizor cu pret bun si de a rezolva problema rapid si simplu.
CERE OFERTA SERVICII
Ati apasat din greseala pe " termeni si conditii" practic un fel de ghid de utilizare , afisat ca link pe mailul primit.
Nu e nimic de rau.
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
Asa cum vi s-a spus deja nu e vorba de avertizare, e un text pe care il primesc toti cei care deschid un subiect pe forum.

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Despre facilitățile oferite de avocatnet.ro grianr123 grianr123 Buna ziua Doresc sa primesc pe adresa mea de e-mail comunicata la deschiderea contului ,o sinteza a discutiilor din forum,conform optiunii exprimate din ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru caz retrocedare omni omni Buna ziua, Acum ceva vreme tatal meu a imprumutat cu cateva zeci de mii euro o persoana juridica pentru finalizarea unor procese de retrocedare, urmand ca ... (vezi toată discuția)