As dori sa ma ajutati cu anumite informatii! Mi-am dat demisia si sunt in preaviz, numai ca cei de la care vreau sa plec, nu vor sa-mi dau demisia cu acordul ambelor parti si ma pun sa fac cele 20 de zile pt ca au ei oameni in concediu. Locul de munca care l-am gasit, vor sa inceapa cursul pe data de 4 aug, si cei la care sunt inca vor sa ma puna sa ma duc si acolo si apoi sa vin si la ei sa mucesc. Nu cred ca e normal sa muncesti 15-16 ore pe zi si mai ales ca cei la care sunt nca, nu prea si-au respectat clauzele contractuale! Mi-au dat si un ultimatum zilele trecute, si cand am venit sa-mi dau demisia, m-au intrebat care e motivul pt care plec si ca de fapt acel ultimatum nu insemna acest lucru #-o. Va multumesc anticipat si o zi buna!
2. Nerespectarea de către salariat a termenului de preaviz reprezintă abatere disciplinară, care justifică sancţionarea sa disciplinară, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă,in situatia unei demisii cu preaviz.
3. Angajatorul poate renunta total sau partial la termenul de preaviz.
Problema mea era ca nu as vrea sa pierd noul loc de munca si ca nu pot sa fac pe zi 15-16 ore de munca, asta in situatia in care nu ma lasa sa fac partial preavizul. E legal sa muncesti asa multe ore chiar daca sunt in preaviz? Partial, adica mai mult de jumatate pot, dar mai mult...
Pe durata preavizului, durata timpului de munca este cea mentionata in c.i.m.
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Art.260 C.mun.
(1) Constituie contraventie si se sanctioneaza astfel urmatoarele fapte:
....
i) nerespectarea dispozitiilor privind munca suplimentara, cu amenda de la 1.500 lei la 3.000 lei;
.....
(2) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de catre inspectorii de munca.
1. Puteti sa incheiati contractul individual de munca (CIM) la noul angajator si sa incepeti actvitatea chiar daca nu ati incetat CIM la actualaul angajator.
2. - Apoi nu va mai prezentati la actualul lc de munca si o sa fiti concediat disciplinar (pentru absente nemotivate).
- Aceasta modalitate de concediere nu va aduce nici un prejudiciu.
deci incetarea cidm sau a raporturilor de munca/serviciu, poate ave aloc cu acordul partilor!
Demisia,este actul unilateral de vointa al angajatului,dar este urmata de preavizul de 20 de zile,in mod obligatoriu!!!!