avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie Pentru O Mansarda Executata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie Pentru O Mansarda Executata

Buna Ziua!
Am si eu nevoie de putin ajutor privind obtinearea unei autorizatii pentru o mansardare executata deja.
Propietarii au apelat la mine daca pot sa ii ajut dar desi stiu inginerie nu stiu legislatie.
Sunt 2 familii care au casele lipite, respectiv mansarda acum. Practic au demolat acoperisul vechi, au consolidat constructia care e din chirpici (au turnat o centura si au schimbat plafonul cu unu nou si mai usor decat cel vechi) si au construit mansarda in cauza (care la o estimare simpla... e chiar mai usoara decat acoperisul vechi),insa fara sa se gandeasca prea mult la acte. Au avut un aproape inginer pe santier si un proiect (partea de calcule si niste planse) dar nimic avizat. Propietarii erau pusi pe graba pt ca munceau in afara, acum au revenit si vor sa intre in legalitate ca sa nu aiba probleme ulterior. Ce se poate face?
Multumesc !!

Alte discuții în legătură

Modificare acoperis Nicula cornel Nicula cornel Buna ziua am cumparat o casa veche din chirpici cu doua anexe si as dori sa-i schimb acoperisul si sa unesc cele doua anexe,din placi azbociment voi pune tigla ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)
Renovarea casei kinga79 kinga79 Buna, am cumarat o casa in care avem o bucatarie de vara care trebuie neaparat demolat...am fost la primarie sa intreb ca ce taxa trebuie sa platesc. Dupa ... (vezi toată discuția)